Over ons

 

U vindt ons op het bedrijvenpark Zwet, tussen Appingedam en Delfzijl. In de provincie Groningen hebben wij depots waar u uw te reinigen textiel kunt afleveren en ophalen. Denk bijvoorbeeld aan kleding, dekbedden, linnengoed en gordijnen. Speciaal voor die laatste groep hebben wij onze unieke gordijnenservice! Er is veel mogelijk als het gaat om textielreiniging bij Vitesse textielreinigers. Vraag naar de mogelijkheden.

Vitesse textielreinigers opereert regionaal, wat mede inhoudt dat we snel kunnen reageren en leveren. We zijn een betrouwbaar bedrijf, met gemotiveerde medewerkers en houden ons aan gemaakte afspraken. We zijn een bedrijf met de Groningse nuchterheid en bewijzen ons liever in de praktijk dan met mooie woorden. Sinds 1990 is Wim Dijkstra de trotse eigenaar van dit mooie bedrijf.

 

 

Beste stomerij van Noord-Nederland

Textiel reinigen kan bestaan uit wassen en/of stomen afhankelijk van het te reinigen kledingstuk of textiel. Onze stomerij is verkozen tot beste stomerij van Noord-Nederland. En zelfs 2de van heel Nederland. Ook staan wij genoemd in het boek met de 100 beste textielreinigers ter wereld. We zijn daar enorm trots op en werken er hard voor om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

 

Wij wassen ook voor de industrie, scheepvaart en brandweer

Het reinigen van werkkleding voor de professionele markt is een specialisme van Vitesse textielreinigers. Ook werken we samen met diverse leveranciers van bedrijfskleding uit de regio. Zij leveren de kleding en wij zorgen voor de reiniging daarvan.Vitesse textielreinigers verzorgt ook veel scheepswas van schepen uit de grote vaart die in Eemshaven en Delfzijl aanmeren.

Ook specialistische offshore-kleding zoals drijfpakken, overalls en veiligheidskleding wordt door Vitesse textielreinigers gereinigd.

 

Heeft u iets te reinigen?

Neem contact met ons op!

 

Contact formulier