Bruidsmodereiniging

 

Eén van de mooiste dagen van je leven is je trouwdag. Je trouwjurk is daarmee één van de belangrijkste kledingstukken van je leven. Met een emotionele waarde en een unieke geschiedenis die je misschien graag wilt bewaren. Deskundige en veilige reiniging van je trouwjurk is dan onmisbaar.

 

Reinigingsspecialist van bruidsmode

Vitesse textielreinigers is voor Groningen en een deel van Drenthe heel bekend als reinigingsspecialist van bruidsmode. Daarmee zijn we jaren geleden mee gestart vanuit een grote, persoonlijke interesse hierin. Wij gaan extra voorzichtig met je trouwjurk om bij het reinigen. We nemen geen onnodige risico’s en we weten waar we het over hebben.

 

Je bruidsjapon gereinigd weer terug

Als specialist weten wij exact hoe jouw japon het beste kan worden gereinigd. Vooraf bespreken we met jou het te verwachten resultaat en aan het eind van het proces controleren we je bruidsjapon nog eens volledig en zorgvuldig. Eventuele reparaties kan op verzoek onze coupeuse voor je verzorgen.

 

Bruidsjapon met vlekken?

Wat regelmatig voorkomt is dat de onderste stof van een trouwjurk door het slepen over de grond, verweven raakt met vuil op de grond. Dit zijn hardnekkige vlekken die niet altijd helemaal verwijderd kunnen worden. Hierbij is het belangrijk dat de trouwjurk na gebruik zo snel mogelijk wordt gereinigd.

Je kunt trouwens ook bij ons terecht voor het vakkundig en zorgvuldig reinigen van de accessoires, het kostuum van de bruidegom, je schoenen en eventuele kinderbruidskleding.

 

De kosten

De prijs voor dit specialistische reinigen van je bruidsmode is 145 euro. Mocht de reinigingsprijs anders zijn dan de basis prijs van 145 euro dan wordt er contact met je opgenomen. 

 

Meer informatie

Meer weten over het reinigen van bruidsmode, een avondjapon of smoking? Neem contact met ons op via het contactformulier. Liever direct persoonlijk contact?  Kom langs in Appingedam of bel 0596-622080. 

Bruidsmode verdient het om gereinigd te worden. Ga naar de specialist op dit gebied in Noord-Nederland.

 

Ga naar Gordijnenservice

 

 

Wilt u telefonisch contact?

Neem contact met op met Vitesse textielreinigers Appingedam
Telefoonnummer: 0596 622 080

 

Heeft uw een vraag over de Bruidsmodereiniging?


€ 0